Malaysia> Johor > Kulai > Classifieds in Kulai > Vehicle in Kulai
    • -
    • -
Results for Vehicle 1 - 9 of 9
September 06, 2013
SPORT RIM UNTUK DI JUAL. TANPA TAYAR... HARGA BOLEH RUNDING.
  • Car Parts in Kulai
 
 
 
Kereta untuk di sewa rm230
April 06, 2013
Kereta untuk disewa area ,senai dan kulai.berminat boleh hubungi saya di talian 0127212474.
  • Used Cars in Kulai
 
 
 
swap enjin bot suzuki 9.9hp
January 18, 2013
Enjin suzuki ni dah lama tak start kena servis carburator ngan tukar plug dah boleh hidup..Jika ada yg berminat boleh call atau sms saya 0127478605..barang ada di Kulai, Johor..terima kasih..
  • Price MYR
  • 1,000
  • Boats & Ships in Kulai
 
 
 
March 26, 2012
Berminat boleh hubungi saya.. 0197878335 Lee
  • Car Parts in Kulai
 
 
 
November 05, 2011
I have a Yamaha Nouvo S , year 2006 for sale. Bike is in very good condition . No accident. Good , fun bike, suitable for starters and lady riders. comfortable and easy going.. You can trade in if you tak cukup duit. .. boleh runding sampai jadi ... call me .. alan 012-7849289 (bike is in Kulai Jaya)
  • Price MYR
  • 3,900
  • Motorcycles in Kulai
 
 
 
October 28, 2011
motosikal honda c70 rm1950.00 tahun pendaftaran 1973 sedikit modifikasi luaran classic sport engine standard ada geran, ada roadtax, ada ketenangan boleh datang tengok sendiri LOC bandar tenggara call/sms 013-7274884 (ennic)
  • Price MYR
  • 1,950
  • Motorcycles in Kulai
 
 
 
July 23, 2011
sepertimana sedia ada, zaidi 0197302227 jb
  • Price MYR
  • 8,888
  • Other Vehicles in Kulai
 
 
 
July 23, 2011
Do not miss this opportunity..Give your more KM, more POWER & more satisfaction.. Use RM Saver Plus to get your oil rebate.. Log on http://www.RebetMinyak.com/enhancer01
  • Price MYR
  • 70
  • Used Cars in Kulai
 
 
 
June 29, 2011
saya nak cari kereta tahun 2003 ke atas..tak kisah kereta apa..bawah 20k..yg boleh buat full loan..kancil pun x pe..yg penting full loan dan monthly xlebih rm300..kalau ada yg blh dpt loan lg tinggi dr harga kereta,lg bagus..urgent..amat memerlukan kereta sbb ada anak kecil...guna payslip bapa sy..kerja pegawai polis di bukit aman..sila kol,0177540663
  • Price MYR
  • 20,000
  • Used Cars in Kulai
 
 
 
Looks like you are not yet CityBase member

Signup to start buying/selling

Created in 3.2931091785 seconds